G3 Ferrari G10032 Napoletana pec na pizzu – recenze
Svými parametry nás přesvědčila o kvalitě i pec G3 Ferrari G10032 Napoletana. O skvělé výsledky se postará výkon 1 200 W a nastavitelný termostat do 390 °C. Trouba je vybavena 2 žáruvzdornými kamennými plotnami a 2 ocelovými topnými tělesy, které se postarají o rovnoměrné pečení. K dispozici máte 31 cm průměr plotny, časovač se signálem a kontrolky připravenosti. Pizzu si díky této peci dokážete upéct již během 5 minut.
G3 Ferrari G10032 Napoletana
Elektrická pec na pizzu, příkon 1 200 W, max. teplota 390 °C, průměr desky 31 cm
Prohlédnout nejlepší nabídkuMilovníci italské pizzy ocení i domácí pec G3 Ferrari G10032, která se v našem testu zařadila mezi 3 TOP favority. Upečená pizza v této peci je křupavá a zároveň šťavnatá, díky čemuž budete mít pocit, že jste svůj oblíbený pokrm dostali v pravé italské pizzerii. Kromě pizzy zvládnete na ploše 31 cm připravit i topinky, panini, focaccie a jiná jídla tradiční italské gastronomie.
Pizza jako z restaurace
Tento model je velmi podobný vítězi testu G3 Ferrari G10006 Delizia. O skvělé výsledky pečení se postará výkon 1 200 W. Teplotu na termostatu můžete nastavit až do výše 390 °C, což přináší podobné výsledky, jako byste připravovali pizzu v originální peci. Pečení je rovnoměrné a postarají se o to 2 žáruvzdorné kamenné desky a 2 ocelová topná tělesa. Horní žáruvzdorný kámen je navíc odnímatelný.
Jednoduchá obsluha
Používání pece je velmi jednoduché a pizzu si zvládne připravit opravdu každý. K dispozici je časovač s akustickým signálem, který vás upozorní, když je pizza hotová. Nechybí ani kontrolky připravenosti. Pizza je upečená během 5 minut. K dispozici máte také příslušenství, které obsahuje dřevěné podnosy a různé recepty na přípravu pizzy, kterými se můžete nechat inspirovat.
Zkušenosti s G3 Ferrari G10032 Napoletana
Italská značka G3 Ferrari nabízí ve svém portfoliu mnoho druhů pecí na pizzu, které jsou mezi spotřebiteli velmi oblíbené. Jsou výkonné, kvalitně zpracované a upečená pizza je velice chutná. Vyzdvihujeme krátkou dobu pečení a vysokou teplotu, kterou dokáže pec vytvořit. Slabší stránkou je porézní povrch kamene, který se hůře čistí.
Zdroj: Heureka.cz
Testované produkty
Prečítajte si
(76.2%)